Dapatkan Hasil Rawatan Idaman Anda.

Analisis, produk dan rawatan yang sesuai untuk memenuhi gaya hidup, bajet dan kepentingan anda.

SESI RAWATAN KOMPREHENSIF 4-IN-1

Dengan analisis dan rawatan yang bersesuaian dengan gaya hidup, bajet dan masalah kulit anda. Kami membantu anda mencapai hasil idaman anda.1

KONSULTASI PERIBADI

Di New York Skin Solutions, pelanggan akan diberikan satu sesi konsultasi satu-ke-satu dengan pakar kulit kami. Ini adalah untuk mengetahui dengan lebih mendalam tentang keadaan kulit dan butiran seperti gaya hidup pelanggan.

2

ANALISIS KULIT TERPERINCI

Pakar kulit New York Skin Solutions adalah terlatih untuk menjalankan analisis kulit, memberi nasihat dan cadangan mengenai cara untuk merawat masalah kulit setiap pelanggan. Dengan mesin imbasan yang dapat menebusi dan memberikan imbasan sebanyak 200 kali ganda ke lapisan dalaman kulit untuk mengenalpasti masalah kulit pelanggan dengan terperinci.

3

SESI RAWATAN YANG EFEKTIF

New York Skin Solutions menjamin akan berusaha untuk memberi cara penyelesaian dan hasil yang ketara dalam masa yang singkat kepada pelanggan. Semasa rawatan, perkembangan kulit pelanggan akan sentiasa dipantau dan pakar kulit akan memastikan hasil optimum tercapai.

4

JAMINAN HASIL KETARA

Pelanggan akan mendapat satu lagi imbasan kulit selepas setiap sesi rawatan untuk melihat perbezaan “Sebelum & Selepas”. 98% pelanggan kami telah melihat hasil ketara dalam rawatan pertama sahaja.

Soalan-soalan Lazim

Rujuki soalan-soalan yang paling kerap ditanyakan oleh pelanggan-pelanggan kami mengenai isu berkaitan dengan penjagaan kulit.

BACA SOALAN LAZIM

IKUTI KAMI DI   Facebook twitter youtube | BORANG MAKLUM BALAS