Jadilah Salah Satu daripada
Kisah Berjaya Kami.

TESTIMONI PELANGGAN BERJAYA
JESSICA, 36 Jerawat selepas Bersalin “Masalah jerawat saya amat serius selepas melahirkan anak dan produk di pasaran tidak dapat membantu malah menjadikannya semakin teruk. Selepas rawatan di New York, masalah ini telah berakhir dan kini saya kelihatan lebih muda dan berkeyakinan.”
SITI FAIRUS, 26 Kulit Berminyak / Jerawat “Kulit saya rasa segar dan lembap, tidak lagi berminyak selepas rawatan pertama. Saya rasa sangat gembira masalah kulit saya telah diselesaikan.”
MARIE TEH, 32 Kulit Sensitif “Selepas rawatan di New York Skin Solutions, kulit saya tidak lagi merah atau gatal. Saya amat berpuas hati dengan hasil rawatan di New York.”
HASNAFIZAM, 40 Penuaan Kulit “Dulu, saya kelihatan 10 tahun lebih tua daripada umur sebenar. Selepas mengunjungi New York, saya nampak lebih muda sekarang!”
LEONG SING YING, 31 Kulit Sensitif / Berjerawat “Kulit saya kini dapat menyesuai dengan pelbagai keadaan cuaca. Kulit saya bebas dari jerawat, lebih licin dan lebih lembap. Terima Kasih, New York!”
SITI SARAH, 29 Jerawat “Jerawat saya telah hilang selepas 3 bulan rawatan! New York Skin Solutions telah memberi nafas baru kepada kulit saya!”
KEN SIN, 28 Jerawat “Kulit muka saya kini menjadi lembap berseri. Akhirnya saya tidak lagi diberi gelaran tidak sedap disebabkan oleh masalah jerawat saya.”
ADELINE CHEW, 30 Bintik Hitam “Saya telah mencuba pelbagai produk anti-bintik hitam tetapi hasilnya mengecewakan. Mujurnya kemunculan New York telah memberikan harapan baru kepada saya.”
MASLINDA, 39 Pigmentasi “Kini kulit saya telah bebas dari tompok-tompok hitam. Saya telah melihat perubahan yang ketara selepas 4 sesi rawatan!”
JOSEPHINE TAN, 47 Pigmentasi “New York Skin Solutions telah berjaya menghilangkan kulit kusam saya. Dan sekarang, saya kelihatan lebih muda dan bersemangat.”
ADELINE CHONG, 46 Jeragat “Terima kasih kepada New York, jeragat pada muka saya telah pudar dan saya kelihatan lebih cerah.”
JUNAIDAH, 45 Bintik Hitam “Wajahku telah menjadi lebih halus dan lebih cerah setelah perawatan di New York. Saya tidak lagi perlu menutupi bintik-bintik hitam saya dengan mekap.”

Tontoni video testimoni kejayaan pelanggan-pelanggan kami.

Saksikan bagaimana New York Skin Solutions telah berjaya membantu ratusan pelanggan menyelesaikan masalah kulit mereka.

LAYARI SALURAN YOUTUBE KAMI

IKUTI KAMI DI   Facebook twitter youtube | BORANG MAKLUM BALAS